تبلیغات
کتول - خواص میوه ها با توجه به رنگ آنها! – زرد و نارنجی

خواص میوه ها با توجه به رنگ آنها!

 

 

زرد: غذاهاى زرد مملو از ویتامین C هستند و در عین حال برخى از صدمات ناشى از رادیکال هاى آزاد روى پوست را کاهش مى دهند.

 

 

نارنجى: این میوه ها حاوى بتاکاروتن هستند که باعث تقویت سیستم ایمنى می شوند و از آسیب هاى ناشى از رادیکال هاى آزاد که باعث پیرى زودرس مى شوند پیشگیرى مى کنند. مواد مغذى میوه هاى خانواده سیتروس (مرکبات) باعث بهبود سلامت دهان مى شوند.




طبقه بندی: میوه وخواص، 
برچسب ها: میوه، خواص میوه زرد رنگ، رنگ میوه زرد، زرد نارنجی، خواص میوه ها با توجه به رنگ آنها! – زرد و نارنجی، موز و خواص ان، خواص میوه،  
دنبالک ها: خواص میوه زرد رنگ،  

تاریخ : یکشنبه 18 تیر 1391 | 03:40 ب.ظ | نویسنده : حسن د | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.
/post/rss/cb:loop_posta target=#777777http://hasankatool.mihanblog.com/theme/18/style.css[cb:blog_tag_cloud_href] target=http://vatanskin.com/theme/18/style.css[cb:blog_tag_cloud_href] target=