تبلیغات
کتول - خواص میوه ها با توجه به رنگ آنها! -قرمز

 

 

 

 

قرمز: مواد غذایى قرمز رنگ لیکوپن دارند. این ماده یک ضد سرطان شناخته شده است. اسید الاجیک موجود در این محصولات نیز خطر آسیب دیدن DNA را کاهش مى دهد. فلاوینوئیدها که عمدتا در گیلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشک و شاتوت و بلوبرى) یافت مى شوند، قدرت تدافعى آنتى اکسیدان ها را افزایش می دهند، از سلول ها در برابر صدمات ناشى از رادیکال هاى آزاد محافظت مى کنند. به حفظ عملکرد قواى استدلال و منطق در مغز کمک می کنند و جلوى پیرى را مى گیرند.




طبقه بندی: میوه وخواص، 
برچسب ها: میوه، خواص میوه، خواص میوه قرمط رنگ، رنگ وخواص میوه، قرمز، رنگ میوه قرمز، خواص میوه ها با توجه به رنگ آنها! -قرمز،  
دنبالک ها: خواص میوه قرمز رنگ،  

تاریخ : یکشنبه 18 تیر 1391 | 03:36 ب.ظ | نویسنده : حسن د | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.
/post/rss/cb:loop_posta target=#777777http://hasankatool.mihanblog.com/theme/18/style.css[cb:blog_tag_cloud_href] target=http://vatanskin.com/theme/18/style.css[cb:blog_tag_cloud_href] target=